design για κατοικίες

Θέλετε ν’ ανανεώσετε το χώρο σας και ενδιαφερόσαστε για  πλήρες πακέτο διακόσμησης;

Για εσάς που θέλετε το σπίτι των ονείρων σας, αλλά δεν επιθυμείτε να επενδύσετε σε μια ολοκληρωμένη μελέτη διακόσμησης, έχουμε φτιάξει την υπηρεσία edesign.

Εάν θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιον αγαπημένο σας την υπηρεσία e-design (πχ ως δώρο γάμου, επετείου, αποφοίτησης, κλπ) ενημερώστε μας σχετικά, ώστε να σας στείλουμε με κούριερ τη συσκευασία δώρου e-design.

Πλήρες πακέτο διακόσμησης

Χρειάζεστε μια πιο ουσιαστική συνεργασία για τη διακόσμηση του χώρου σας όπου θ’ αναλάβουμε όλο τον όγκο των εργασιών από την έμπνευση μέχρι την υλοποίηση;

Εάν ναι, είμαστε εδώ για ν’ αναλάβουμε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μελέτη διακόσμησης που περιλαμβάνει επίσκεψη στο χώρο σας, αποτύπωση, επιτόπιες συνεδρίες, σχεδιασμό custom made επίπλων και αξεσουάρ, επιλογή επίπλων-υφασμάτων-αξεσουάρ, κάτοψη οργάνωσης του χώρου, αναπτύγματα όψεων, οροφών και δαπέδων, κατασκευαστικές λεπτομέρειες, φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, λίστα προμηθευτών, συνοδεία και συμβουλευτική αγορών, δειγμάτων χρωματισμών, υφασμάτων, κλπ, εκτίμηση κόστους κατασκευής για τις οικοδομικές εργασίες, στήσιμο επίπλων και αξεσουάρ στο χώρο.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε επιπλέον την επίβλεψη, την οργάνωση του εργοταξίου, τη διαχείριση του έργου, τις παραγγελίες όλων των υλικών και προτεινόμενων προϊόντων, καθώς και την έκδοση τυχόν απαιτούμενων αδειοδοτήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, γι’ αυτό για να μπορέσουμε να σας κάνουμε οικονομική προσφορά θα χρειαστεί να μας στείλετε με email:

Τι θα χρειαστεί να μας στείλετε με email:

1. Συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο

2. Φωτογραφίες από τους χώρους σας
που θέλετε να διακοσμήσετε, τραβηγμένες με το φως της ημέρας

3. Πρόσθετες ανάγκες που θέλετε να λάβουμε υπόψη
(πχ εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, κλπ)

4. στοιχεία επικοινωνίας

Οικονομική προσφορά και συμφωνητικό:

Σε συνέχεια σας στέλνουμε την οικονομική προσφορά μας για τη μελέτη διακόσμησης και συζητάμε για το χρονοδιάγραμμα και τις περαιτέρω λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.

Μόλις υπογράψουμε το συμφωνητικό ανάθεσης και κατατεθεί η προκαταβολή σ’ έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ερχόμαστε επί τόπου για την πρώτη μας συνεδρία και συγχρόνως αποτυπώνουμε τους χώρους που θα μελετήσουμε.

Και τώρα ξεκινάει το δημιουργικό κομμάτι!

Ανταλλάσουμε εικόνες που μας εμπνέουν, στήνουμε τους inspiration and colour boards και παράλληλα δουλεύουμε την οργάνωση της κάτοψης, διαλέγουμε έπιπλα, χρώματα, υφάσματα, αξεσουάρ. Σε διαρκή συνεργασία μαζί σας, καταλήγουμε με τους mood boards, τα custom made έπιπλα και αξεσουάρ, τις τελικές διαμορφώσεις των χώρων και ετοιμάζουμε τα τελικά σχέδια, τις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και τις λίστες με τα προτεινόμενα προϊόντα και τους προμηθευτές. Σε συνέχεια, γίνεται η εκτίμηση κόστους των απαιτούμενων οικοδομικών εργασιών (χρωματισμοί, τυχόν καθαιρέσεις, ηλεκτρολογικές εργασίες, κλπ).

Με την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων οικοδομικών εργασιών και την παραλαβή των επίπλων και αξεσουάρ, τα στήνουμε στις θέσεις τους και πλέον ο χώρος σας είναι έτοιμος να τον απολαύσετε!

e-design

Τώρα το ν’ αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς να επενδύσετε σε μια ολοκληρωμένη μελέτη διακόσμησης, γίνεται εύκολα πραγματικότητα με το e-design.

Η επικοινωνία μας γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά μέσω email, skype ή τηλεφώνου και μέσα σε 25 περίπου εργάσιμες ημέρες έχετε τη μελέτη διακόσμησης στα χέρια σας.

Με το e-design μπορείτε να ξεκινήσετε αρχικά από ένα χώρο του σπιτιού και να προγραμματίσετε τις εργασίες ολοκλήρωσης ανάλογα με τη διάθεση και το budget σας.

Το e-design είναι γρήγορο, οικονομικό και αποτελεσματικό!

Τι να στείλω;

1. Γενικές φωτογραφίες του χώρου
τραβηγμένες με το φως της ημέρας

2. Φωτογραφίες του κάθε τοίχου χωριστά
ξεκινώντας δεξιόστροφα από την είσοδο

3. Κάτοψη και όψεις του χώρου με διαστάσεις

4. Φωτογραφίες και διαστάσεις των επίπλων
που θέλετε να κρατήσετε

5. Φωτογραφίες και διαστάσεις από αξεσουάρ διακόσμησης
που έχετε και θέλετε να κρατήσετε (πχ κορνίζες, βάζα, κηροπήγια, βιβλία, φωτιστικά, κλπ)

6. Εικόνες από χώρους ή αντικείμενα
που σας εμπνέουν και αντικατοπτρίζουν το στυλ σας (εάν χρησιμοποιείτε το pinterest, στείλτε μας το link του πίνακα που θα φτιάξετε)

7. Συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο

8. Αποδεικτικό κατάθεσης της αμοιβής
σ’ έναν από τους προτεινόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς

Στάδια συνεργασίας - Τι θα παραλάβετε

1) μέσα σε τρεις ημέρες από τη λήψη του email, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να έχουμε μια πρώτη γνωριμία και να ζητήσουμε ενδεχομένως πρόσθετες πληροφορίες για το έργο

2) σε συνέχεια θα λάβετε με email έναν πίνακα inspiration and colour board, με τα χρώματα και την ατμόσφαιρα που προτείνουμε για το δωμάτιο. Μόλις μας επιβεβαιώσετε ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση προχωράμε στο επόμενο στάδιο της μελέτης.

3) θα λάβετε τον πίνακα mood board με τα προτεινόμενα έπιπλα και αξεσουάρ συσχετισμένο με το budget που μας δώσατε.  Μόλις μας πείτε «παιδιά είστε καταπληκτικοί, έχετε καταλάβει τί ακριβώς ήθελα!», σας στέλνουμε:

– την κάτοψη οργάνωσης του χώρου με περασμένα τα προτεινόμενα έπιπλα και αξεσουάρ και

– τη λίστα με όλα τα προτεινόμενα προϊόντα, τις τιμές τους και τους προμηθευτές, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε αγορές.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την ολοκλήρωση;

Τυπικά χρειάζονται περίπου 25 ημέρες για την ολοκλήρωση των εργασιών. Ωστόσο, ανάλογα με το χρόνο ανταπόκρισής σας στο υλικό που σας στέλνουμε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, η χρονική περίοδος ολοκλήρωσης μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Πόσο στοιχίζουν οι υπηρεσίες e-design;

1. για μελέτη διακόσμησης:

– λουτρού, wc, βεράντας επιφάνειας έως 10τμ: 180€ + ΦΠΑ

– οποιουδήποτε δωματίου: 280€ + ΦΠΑ

– ενιαίου χώρου σαλονιού – κουζίνας (χωρίς σχεδιασμό νέου επίπλου κουζίνας): 390€ + ΦΠΑ

2.  για σχεδιασμό επίπλου κουζίνας:
490€ + ΦΠΑ (περιλαμβάνεται και τρισδιάστατο σχέδιο του επίπλου)

3. για φωτορεαλιστική απεικόνιση της πρότασής μας:
από 150€ + ΦΠΑ

4. για ανεξάρτητη ωριαία υπηρεσία αρχιτέκτονα – διακοσμητή:

– 12€/ώρα + ΦΠΑ για εργασία γραφείου (συμβουλευτική μέσω email για επίλυση ζητημάτων διακόσμησης που σας απασχολούν)

– 20€/ώρα + ΦΠΑ για εργασία εκτός γραφείου στη Θεσσαλονίκη (συμβουλευτική αγορών, δειγματισμών χρωμάτων – υφασμάτων, κλπ)

 

Σε όλους τους πελάτες της υπηρεσίας e-design, κάνουμε δώρο την αξία του ΦΠΑ

Σημείωση:
Στις τιμές των υπηρεσιών e-design 1. έως και 3. περιλαμβάνεται η δαπάνη για μέχρι δύο αναθεωρήσεις. Εφόσον ζητηθούν περαιτέρω αναθεωρήσεις, χρεώνονται με την ώρα απασχόλησης.