Πολιτική Ιδιωτικότητας

Όλοι στην enjoy architects, αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η εμπιστοσύνη που μας παρέχουν οι πελάτες και οι συνεργάτες μας, αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για την δουλεία μας και την εταιρία μας. Συνεπώς, η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική ευθύνη την οποία λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως η εταιρία μας συλλέγει, χρησιμοποιεί και κρατάει προσωπικά δεδομένα που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας μέσω e-mail και άλλων υπηρεσιών. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν είναι υπεύθυνη για πληροφορίες ή άλλες πρακτικές από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των τρίτων, διανομείς, συνεργάτες, προμηθευτές και υπεύθυνους εκδρομών και οποιαδήποτε άλλη τρίτη λειτουργική ιστοσελίδα η οποία χρησιμοποιεί την διεύθυνση μας μέσα στην ιστοσελίδα τους. Με την λήψη, την πρόσβαση ή την χρήση της ιστοσελίδας μας ή του περιεχομένου μας, ή παρέχοντας πληροφορίες σε εμάς σε σχέση με την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας πολιτικής προστασίας δεδομένων.

 1. Η φιλοσοφία μας

 2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

 3. Χρήση προσωπικών δεδομένων/Προωθήσεις Marketing

 4. Κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

 5. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

 6. Δικαιώματα των καταναλωτών

 7. Προστασία προσωπικών δεδομένων

 8. Πληροφορίες σχετικά με παιδιά

 9. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

 10. Διεθνείς μεταφορές
 11. Τροποποιήσεις της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων

 12. Επικοινωνία με την Enjoy Architects

Η φιλοσοφία μας

Η Enjoy Architects είναι ελληνική εταιρία, με γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Η Enjoy Architects λειτουργεί μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να κατασκευάσουν, να ανακαινίσουν ή  να διακοσμήσουν το σπίτι τους, ή να καθιερώσουν την επιχειρησιακή ταυτότητα τους μέσω έξυπνου σχεδιασμού, με επαγγελματισμό και φρέσκες ιδέες.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα με διάφορους τρόπους. Μπορεί να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα που μας δίνονται άμεσα αλλά μπορεί να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα μόλις συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας για τις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα με την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας. Επίσης, μπορεί να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα μέσω τρίτων.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς περιλαμβάνουν, και περιορίζονται στα: όνομα, email, διεύθυνση, τηλέφωνο, πληροφορίες τιμολόγησης, και λοιπές πληροφορίες που μπορεί να μας δώσετε εσείς κατά τη χρήση site, την IP σας και τον περιηγητή σας.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας δώσετε τα προσωπικά δεδομένα σας, αλλά σε γενικές γραμμές ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς είναι απαραίτητα για να λάβετε σχετικές πληροφορίες από την Enjoy Architects.

 • Πληροφορίες που μας παρέχετε:  Συλλέγουμε και κρατάμε προσωπικά δεδομένα που δίνεται στην ιστοσελίδας με όποιο τρόπο. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε μια υπηρεσία μας, είναι απαραίτητο να μας αποκαλύψετε προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση (μερική ή πλήρης), email, τηλέφωνο και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

 • Πληροφορίες σχετικά με άλλους: Έχετε τη δυνατότητα να μας συστήσετε σε τρίτους μέσω της ιστοσελίδας μας. Αν ρωτάτε σχετικά με τις υπηρεσίες μας για τρίτους μέσω του enjoyarchitects.com, θα πρέπει να μας δώσετε τα στοιχεία του τρίτου προσώπου. Θα πρέπει να έχετε την συγκατάθεση του ανθρώπου, του οποίου μας δίνετε τα στοιχεία.

 • Αυτόματη συλλογή πληροφοριών: Αυτόματα συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας όταν επισκέπτεστε enjoyarchitects.com. Για παράδειγμα συλλέγουμε πληροφορίες για την διεύθυνση IP, το λογισμικό περιηγητή σας και την ιστοσελίδα μέσω της οποίας μας επισκεφτήκατε. Για να αναλύσουμε την χρήση της ιστοσελίδας μας και τις σχετικές υπηρεσίες μας ώστε να στείλουμε σε εσάς σχετικά μηνύματα, συλλέγουμε και διατηρούμε την διαδικτυακή σας δραστηριότητα όπως το περιεχόμενο που παρακολουθείτε, σελίδες που επισκεφτήκατε και αναζητήσεις ή κρατήσεις που έχετε κάνει.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε την εταιρία και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται στην επικοινωνία μαζί σας για να απαντήσουμε στο αρχικό ερώτημα σας, σε περαιτέρω διευκρινήσεις, στα σχόλια και τις ερωτήσεις σας ή να παράσχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Ακόμη, για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στους όρους της πολιτικής απορρήτου, να βελτιώσουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες μας, ώστε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Επίσης, για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας, να προστατεύσουμε, διερευνήσουμε και να αποτρέψουμε την όποια δόλια, μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη δραστηριότητα. Τέλος, να διαχειριστούμε και να προστατεύσουμε την επιχείρησή μας και να επιλύσουμε διαφορές ή να διορθώσουμε προβλήματα.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν μας επιτρέψει ο σχετικός νόμος. Συνηθέστερα, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Όταν πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που πρόκειται να συνάψουμε ή έχουμε συνάψει μαζί σας.

 • Όταν είναι απαραίτητο τα νόμιμα συμφέροντα μας και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.

 • Με τη συγκατάθεσή σας, μόνο.

 • Όταν πρέπει να συμμορφωνόμαστε με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.

Marketing & Προσφορές

Μπορεί να σας στείλουμε ηλεκτρονικά μηνύματα marketing με πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Enjoy Architects, ειδήσεις και άλλες ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες.

Θα λάβετε μηνύματα μάρκετινγκ από εμάς εάν δώσετε τη συγκατάθεση σας, εάν τα έχετε ζητήσει ή εάν αγοράσατε υπηρεσίες από εμάς και δεν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε μηνύματα μάρκετινγκ.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε πλέον να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού μάρκετινγκ μέσω του Enjoy Architects, έχετε αρκετές επιλογές για να εξαιρεθείτε από τις μελλοντικές αποστολές, μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή ζητώντας το με ένα απλό mail στη ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η Enjoy Architects μπορεί να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένων άλλων εταιρειών του ομίλου και τρίτων, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών που εργάζονται για λογαριασμό μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πωλήσουμε ή θα μεταφέρουμε την επιχείρησή μας ή οποιοδήποτε τμήμα της και τα προσωπικά σας δεδομένα σχετίζονται με αυτά. Σε περίπτωση που συγχωνευθούμε με μια άλλη επιχείρηση, θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τον νέο ιδιοκτήτη της επιχείρησης ή με τον εταίρο της συγχώνευσης, αντίστοιχα. Εάν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, θα μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα για την προστασία των πελατών μας, του ιστότοπου, καθώς και της εταιρείας μας και των δικαιωμάτων και της περιουσίας μας.

 • Υπηρεσίες Κοινωνικών Μέσων Αν συνδεθείτε με το enjoyarchitects.com χρησιμοποιώντας το Facebook, ενδέχεται να σας παρουσιάσουμε σχόλια και φωτογραφίες των υπηρεσιών που οι φίλοι σας στο Facebook έχουν δημοσιεύσει, μοιραστούν, αποθηκευτούν ή αγοράσουν από εμάς. Σημειώστε ότι αν έχετε φίλους στο Facebook που χρησιμοποιούν το enjoyarchitects.com, μπορούν επίσης να μοιράζονται προσωπικά δεδομένα μαζί σας μέσω του Facebook. Εάν επιθυμείτε να αποτρέψετε αυτή την κοινή χρήση, ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους και υπηρεσίες κοινωνικών μέσων τρίτων μερών μέσω του διαδικτύου enjoyarchitects.com (όπως το Facebook και το Instagram). Όταν το κάνετε αυτό, μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα με αυτούς τους ιστότοπους και τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου τους. Ενδέχεται επίσης να μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας με αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων τρίτου μέρους.

 • Παροχείς Υπηρεσιών Μερικά από τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μοιράζονται με τους παρόχους υπηρεσιών μας που συμμετέχουν άμεσα στην εκπλήρωση των αγορών που έχετε πραγματοποιήσει από εμάς. Παρέχουμε στους αποδέκτες υπηρεσιών μόνο τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες (π.χ. το όνομα του ξενοδοχείου σας για παραλαβές και αποδράσεις, τον τοπικό σας αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κ.λπ.). Συνιστούμε να ελέγξετε την πολιτική απορρήτου του παροχέα υπηρεσιών για να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο πάροχος υπηρεσιών μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα.

 • Third Party Προμηθευτές Μοιραζόμαστε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα με προμηθευτές τρίτων που παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες εξ ονόματός μας, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών αναλύσεων, επεξεργασίας πληρωμών, εξυπηρέτησης πελατών, μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων, διανομής ερευνών ή προγραμμάτων κληρώσεων και πρόληψης της απάτης. Ενδέχεται επίσης να εξουσιοδοτήσουμε τρίτους προμηθευτές να συλλέξουν προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας, μεταξύ άλλων, για παράδειγμα, για τη λειτουργία των χαρακτηριστικών των ιστοτόπων ή των εφαρμογών μας ή για τη διευκόλυνση της παροχής διαδικτυακής διαφήμισης προσαρμοσμένης στα ενδιαφέροντά σας. Οι προμηθευτές τρίτων μερών έχουν πρόσβαση και μπορούν να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα μόνο όπως απαιτείται για την εκτέλεση των λειτουργιών τους και δεν επιτρέπεται να μοιράζονται ή να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Αυτή τη στιγμή σύμβαση με πολλούς διαδικτυακούς συνεργάτες τρίτων μερών για τη διαχείριση και βελτιστοποίηση της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο και των επικοινωνιών. Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τρίτων εταιρειών μάρκετινγκ για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης μας και τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας.

 • Αναφερόμενοι ιστότοποι Αν σας παραπέμπουμε στο enjoyarchitects.com από κάποιον άλλο ιστότοπο, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας, σχετικά με εσάς με αυτόν τον αναφερόμενο ιστότοπο. Δεν έχουμε περιορίσει τη χρήση των προσωπικών δεδομένων από τους ιστότοπους αναφοράς και σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε τις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε ιστότοπου που σας παραπέμπει για να απολαύσετε το.

Μπορεί επίσης να μοιραστούμε ή να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα αν πιστεύουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ότι αυτό είναι απαραίτητο:

 • Για συμμόρφωση με νόμιμες και εκτελεστές κλήσεις, δικαστικές αποφάσεις ή άλλη νομική διαδικασία. να δημιουργήσουμε ή να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας για την υπεράσπιση των νομικών απαιτήσεων. ή όπως άλλως απαιτείται από το νόμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να εγείρουμε ή να παραιτηθούμε από οποιαδήποτε νομική αντίρρηση ή δικαίωμα που έχουμε στη διάθεσή μας.

 • Για διερεύνηση, αποτροπή ή δράση σχετικά με παράνομες ή ύποπτες δραστηριότητες, για να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια του Enjoy Architects, των χρηστών μας ή άλλων, καθώς επίσης σε σχέση με τους Όρους Χρήσης ή άλλες συμφωνίες, μεταξύ άλλων με τους συνεργάτες ή προμηθευτές μας.

 • μετά από εταιρική συναλλαγή, όπως εκποίηση, συγχώνευση, εξαγορά, ενοποίηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων ή στην απίθανη περίπτωση πτώχευσης.

 • Με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και άλλα κυβερνητικά όργανα (αν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε).

Μπορεί να μοιραστούμε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιζόμενων και των επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορούμε να ενημερώσουμε τους διαφημιζόμενούς μας σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών που λαμβάνει ο ιστότοπός μας. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη περιεχομένου και υπηρεσιών που ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρον και αξία.

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέξαμε, μεταξύ άλλων για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε νομικών, λογιστικών ή αναφορών.

Για να προσδιορίσετε την κατάλληλη περίοδο διατήρησης προσωπικών δεδομένων, εξετάζουμε το ποσό, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη ή τα προσωπικά σας δεδομένα, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και αν μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα διόρθωσης, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων και το δικαίωμα αντίκρουσης. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το πώς και πότε θα μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας. Όταν υπάρχουν τέτοια δικαιώματα, θα απαντήσουμε στο αίτημα σας μέσα σε ένα μήνα, αλλά θα έχουμε το δικαίωμα να παρατείνουμε αυτή την περίοδο με δύο μήνες.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται να έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα:

 • Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι το επεξεργαζόμαστε νομίμως.

 • Το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσετε τα δεδομένα σας εάν είναι ανακριβή. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τυχόν ελλιπή στοιχεία που έχουμε, λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας.

 • Το δικαίωμα αίτησης διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων αν:

  1. τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέξαμε ή επεξεργαστήκαμε δεδομένα από αυτά.

  2. αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται σε συγκατάθεση και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση.

  3. αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεν διαθέτουμε νόμιμο έδαφος για επεξεργασία.

  4. τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε παράνομη επεξεργασία.

  5. Τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να διαγραφούν για συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση.

 • Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα συμμορφωθούμε με το αίτημα σας, εκτός εάν έχουμε επιτακτικό υπερισχύουν νόμιμο συμφέρον για επεξεργασία ή πρέπει να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαπιστώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε μια νομική απαίτηση.

 • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εάν:

  1. η ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων αμφισβητείται από εσάς, για την περίοδο κατά την οποία πρέπει να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων.

  2. η επεξεργασία είναι παράνομη και αντιτίθεται στη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ζητά περιορισμό.

  3. δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς επεξεργασίας, αλλά τα προσωπικά σας δεδομένα απαιτούνται από εσάς για νομικές αξιώσεις.

  4. Έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία, για την περίοδο κατά την οποία πρέπει να επαληθεύσουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους.

 • Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να λάβουμε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να στείλουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, όπου αυτό είναι εφικτό. Έχετε αυτό το δικαίωμα μόνο αν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει, η επεξεργασία βασίζεται στη συναίνεση ή είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης μεταξύ εσάς και εμάς και η επεξεργασία γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας υποβάλλοντας αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@enjoyarchitects.gr.

Δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε τέλη για την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για άσκηση οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε μια εύλογη αμοιβή εάν το αίτημα σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό.

Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να το λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημα σας να επιταχύνετε την απάντησή μας.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Στο Enjoy Architects επιδιώκουμε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Έχουμε εφαρμόσει και διατηρήσει κατάλληλα φυσικά, διοικητικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη πρόσβαση, χρήση αποκάλυψης και από τυχαία απώλεια, ζημιά, αλλοίωση ή καταστροφή.

Επιδιώκουμε να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ασφαλή περιβάλλοντα λειτουργίας που δεν είναι προσβάσιμα στο ευρύ κοινό και να έχουμε στη διάθεσή μας μέτρα ασφαλείας στις φυσικές εγκαταστάσεις μας για να προστατεύσουμε από την απώλεια, την κακή χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών σας δεδομένων από τους υπαλλήλους μας ή από τρίτους .

Ωστόσο, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του διαδικτύου ή του περιβάλλοντος αποθήκευσης δεδομένων δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, επομένως δεν μπορούμε να δώσουμε απόλυτη βεβαιότητα ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Απολαύστε τους αρχιτέκτονες θα στηριχθεί σε σας λέγοντάς μας εάν αντιμετωπίζετε τυχόν ασυνήθιστα γεγονότα που μπορεί να υποδηλώνουν παραβίαση της ασφάλειας των πληροφοριών σας. Στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε εάν αυτό σχετίζεται με τις μεταδόσεις δεδομένων από ή προς τους αρχιτέκτονες Enjoy Architect και σας ενημερώνει για τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν και έχουν ληφθεί για να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.

Πληροφορίες σχετικά με τα παιδιά

Το Enjoy Architects είναι ένας γενικός δικτυακός τόπος και δεν προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά. Σε περίπτωση που ένα άτομο που γνωρίζουμε ότι είναι κάτω των 18 ετών θα μας στείλει προσωπικά στοιχεία, θα διαγράψουμε ή θα καταστρέψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.

Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ή να μεταφερθούν σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Όταν αποθηκεύουμε ή μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, λαμβάνουμε τις ακόλουθες προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται σωστά.

Κάθε φορά που αποθηκεύουμε ή μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, θα το πράξουμε σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο και θα εξασφαλίσουμε την παροχή παρόμοιας προστασίας σε αυτόν με την εφαρμογή των κατάλληλων διασφαλίσεων. Μεταβιβάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα:

 • σε χώρα αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας ή

 • σε μια χώρα που δεν προσφέρει επαρκή προστασία αλλά η μεταφορά της οποίας διέπεται από τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή με την εφαρμογή άλλων κατάλληλων λύσεων διασυνοριακής μεταφοράς για την παροχή επαρκούς προστασίας

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, καταλαβαίνετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν σε εταιρείες τρίτων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστότοπους, προσθήκες και εφαρμογές τρίτων. Εάν έχετε πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους από τους συνδέσμους που παρέχονται στον ιστότοπό μας, οι φορείς εκμετάλλευσης αυτών των ιστότοπων ενδέχεται να είναι σε θέση να συλλέξουν ή να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με εσάς. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους, η οποία μπορεί να διαφέρει από την πολιτική απορρήτου μας. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και σας συνιστούμε να αναθεωρήσετε τις πολιτικές απορρήτου που δημοσιεύονται σε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων μερών, προκειμένου να κατανοήσετε πλήρως τις διαδικασίες τους για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων.

Τροποποιήσεις στην πολιτική απορρήτου μας

Αυτή η ανακοίνωση αντικαθιστά όλες τις άλλες εκδόσεις. Γνωρίζουμε ότι η επιχείρησή μας θα συνεχίσει να εξελίσσεται, επομένως από καιρό σε καιρό η παρούσα Πολιτική Απορρήτου μπορεί να αναθεωρηθεί και να αναθεωρηθεί.

Η Enjoy Architects διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτή την πολιτική απορρήτου τοποθετώντας τις αλλαγές στην ιστοσελίδα της. Μπορείτε να καθορίσετε πότε ενημερώθηκε για τελευταία φορά αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξετάζοντας το μυστικό LAST UPDATED που αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και τυχόν αναθεωρήσεις θα ισχύσουν κατά την ανάρτηση. Σας συνιστούμε να ελέγχετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου από καιρό σε καιρό για να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Enjoy Architects

(+30) 2310673942

(+30) 6972721478

info@enjoyarchitects.gr

Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ