η ομάδα

Meet the Makers

We are a full-service
creative network based
in Thessaloniki.

Είμαστε ένα δίκτυο ταλαντούχων συνεργατών που το επιστημονικό μας πεδίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από design, αρχιτεκτονική, υπηρεσίες πολιτικού μηχανικού, μηχανολόγου μηχανικού, κλπ.

Πυρήνας της ομάδας είναι οι Άννα και Παρασκευή Παπασωτηρίου, αρχιτέκτονες μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του design και της κατασκευής.

Στόχος μας η δημιουργία χώρων που αντικατοπτρίζουν με επιτυχία την ταυτότητά σας και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης της ζωής.

Χάρη στη δομή της ομάδας μας που αξιοποιεί τη συνεργασία από απόσταση, είμαστε σε θέση ν’ ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε project ανεξαρτήτως της τοποθεσίας σας.

Το δίκτυο συνεργατών μας συνεργάζεται στενά μαζί σας και με όλους τους εμπλεκόμενους αναδόχους-κατασκευαστές, ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα, προσεγμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια.

Συνδυάζουμε με έξυπνο τρόπο τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα υλικά, με φρέσκο και δυναμικό σχεδιασμό, γι’ αυτό επικοινωνήστε μαζί μας για το επόμενο έργο σας.

Άννα Παπασωτηρίου

Αρχιτέκτονας

Λάτρης των ταξιδιών, εμπνέεται από κάθε τι που συναντάει. “Η κομψότητα στο design πέρα από τη μέγιστη απλότητα, προϋποθέτει έξυπνες εκπλήξεις”.

Παρασκευή Παπασωτηρίου

Αρχιτέκτονας

Το πάθος της είναι να δίνει ζωή στο όραμα των ανθρώπων, δημιουργώντας περιβάλλοντα όπου οι νέες εμπειρίες και το ευ ζην γίνονται πραγματικότητα.
Kάθε έργο είναι μια ευκαιρία εξερεύνησης νέων ιδεών και υλικών με στόχο τον έξυπνο και δυναμικό σχεδιασμό.